Qui som?

proTerritori es una iniciativa de desenvolupament sostenible del territori a partir de la promoció i potenciació dels valors de la terra i la seva gent i el desenvolupament de projectes coherents amb el territori.

proTerritori està format per professionals de l’Enginyeria Agronòmica, les Indústries Agràries i Alimentàries, el Desenvolupament rural, la Gestió i l’Auditoria Ambiental i les Energies renovables i l’Estalvi i l’Eficiència Energètica. Tenim una àmplia experiència en l’aplicació de totes aquestes disciplines al medi rural i estem habituats en la interlocució amb les administracions publiques.

a proTerritori disposem d’una àmplia xarxa de contactes de perfil multidisciplinari i transversal que ens recolzen, per tal de poder donar resposta a tots els projectes i poder adaptar-nos als canvis continus de la societat que requereixen una promoció i desenvolupament del territori de manera efectiva.

a proTerritori som gent del territori, perquè hi hem nascut, perquè hi hem viscut i perquè forma part de la nostra manera de ser i de pensar.

a proTerritori esperem veure-us aviat!

pinya